Rooster
1183
post-template-default,single,single-post,postid-1183,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-news-2.0.2,qode-quick-links-2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Rooster

In groep 8 kan je op het bord precies zien wat je die dag gaat doen. In de brugklas kijk je daarvoor op je rooster. Dit rooster kan je zien via je telefoon, tablet of laptop. Als je begint in de brugklas, legt de school precies uit hoe dit werkt. Alle leerlingen werken ermee, dus dat gaat jou zeker ook lukken.

 

Op je rooster staat waar je elk uur moet zijn en welk vak je dan hebt. Als de bel gaat, loop jij naar het volgende lokaal dat op je rooster staat. Dat is niet zo ingewikkeld, want je rooster is eigenlijk altijd hetzelfde. Je weet dus al snel hoe je rooster er bijvoorbeeld op maandag of dinsdag eruitziet.

 

Wel kan het zijn dat er bijvoorbeeld een leraar ziek is of dat je naar een ander lokaal moet. Dan is er een roosterwijziging. Kijk dus elke ochtend voordat je naar school gaat op je rooster. Een app-groep aanmaken met je klas is ook handig. Dan kan je een roosterwijziging snel aan elkaar doorgeven.