Bijles
1153
post-template-default,single,single-post,postid-1153,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-news-2.0.2,qode-quick-links-2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Bijles

Begrijp je de lesstof van een vak niet? Vind je het moeilijk om huiswerk te maken? Ook dan is er hulp voor jou. Je kan bijles krijgen voor één of meer vakken die je lastig vindt. Of misschien lukt het beter met huiswerkbegeleiding. Hier ga je na school heen om je huiswerk te maken. Je kan je vragen stellen en er is geen afleiding. Dat kan fijn zijn als je moeite hebt met concentreren.

 

Wacht vooral niet te lang met hulp vragen. Want de leraar gaat door, terwijl jij het nog niet snapt. Zo ga je achterlopen. Dus kom je er niet uit? Ga meteen naar je leraar. En heb je extra hulp nodig? Vraag erom bij je mentor of je ouders. Heel veel brugklassers hebben een beetje extra hulp nodig. Vaak kan je met een duwtje in de goede richting weer zelf verder.