Boeken, tablet of laptop
1172
post-template-default,single,single-post,postid-1172,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-news-2.0.2,qode-quick-links-2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Boeken, tablet of laptop

Voor elk vak heb je boeken nodig. Soms is dat een leerboek met informatie om uit je hoofd te leren. Soms is het een werkboek, waarin je oefeningen gaat maken. Vaak krijg je de boeken van school. Soms staan ze op een tablet en krijg je geen ‘echte’ boeken.

 

Krijg jij boeken van school? Doe er dan voorzichtig mee. Als je ze beschadigt, moet de school een nieuw boek kopen en dat moet jij betalen. Dat wil je natuurlijk niet. Daarom is het verstandig om je boeken te kaften, je pakt je boek dan in met stevig kaftpapier of je doet een speciale hoes om de boeken. Op YouTube vind je allemaal leuke filmpjes over kaften en het versieren van je boeken. Je kan er al je creativiteit in kwijt!

 

Tips om je boeken en schriften te beschermen:

 

  • Zorg voor een stevige, waterdichte schooltas.
  • Leg pakjes drinken of fruit niet onder in je tas waar ze geplet worden.
  • Kijk goed of de dop van je waterflesje dicht is.
  • Hou je schoolspullen uit de buurt van je hond.