Puberteit
1195
post-template-default,single,single-post,postid-1195,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-news-2.0.2,qode-quick-links-2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Puberteit

Een andere school is op jouw leeftijd niet de enige verandering. Ook je lijf en je hoofd zijn aan het veranderen. Je hebt te maken met de puberteit. Wil je meer weten over wat er in je lijf verandert? Kijk dan op www.sense.info voor alles over je lichaam, seks, relaties en verliefdheid.

 

In de puberteit kunnen je emoties alle kanten op gaan. Je kan ineens heel onzeker worden en ruzie maken met je ouders, familie of je vrienden. En soms moet je zomaar huilen. Je kan de puberteit niet tegenhouden, en waarom zou je ook? Je lijf, je gevoel en je hersenen ontwikkelen zich. En dat is goed, ook al kan het best verwarrend zijn. Praat er dus gerust met iemand over. Vooral als je je rot voelt.

 

In de puberteit ontdek je veel over jezelf. Ben jij er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg. Je hoeft niet overal een label op te plakken. Jij bent wie je bent. Wil je beter snappen hoe je in elkaar zit? Kijk dan bijvoorbeeld op: