Kluisje
1169
post-template-default,single,single-post,postid-1169,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-news-2.0.2,qode-quick-links-2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Kluisje

Je hebt het vast wel eens in een film gezien: de muur met kluisjes op school waar altijd van alles gebeurt! In de brugklas kan jij een eigen kluisje krijgen om je spullen in op te bergen. Denk aan je jas en je gymspullen, en natuurlijk je boeken, tablet of laptop. Fijn, want dan hoef je er niet de hele dag mee rond te sjouwen.

 

Voor een kluisje moet je vaak borg betalen. Dit is een geldbedrag. Je krijgt dit terug als jij je kluisje aan het einde van het schooljaar schoon en leeg achterlaat, en het sleuteltje weer inlevert.

 

Tips:

 

  • Houd je kluisje schoon en overzichtelijk, zodat je alles snel kan vinden.
  • Bewaar extra schriften of pennen in je kluisje, of een extra setje gymkleding. Dan is het niet erg als je eens iets vergeet mee te nemen.
  • Zoek alvast uit hoe het werkt als je je sleutel kwijtraakt. Dat kan iedereen overkomen. Meestal kan je een nieuwe sleutel kopen bij de conciërge.