Regels
1149
post-template-default,single,single-post,postid-1149,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-news-2.0.2,qode-quick-links-2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Regels

Op elke school zijn regels, dus in de brugklas ook. Je hoort de regels vanzelf als je op je nieuwe school begint, maar de meeste regels kan je zelf wel bedenken: je mag niet te laat komen, spijbelen, pesten, afkijken en door de leraar heen praten. Als iedereen zich aan de regels houdt, is het een stuk gezelliger in de klas.

 

Als je je niet aan de regels houdt, zal de leraar, mentor of teamleider met je in gesprek gaan. Waarom heb je iets gedaan? En hoe zorg je ervoor dat het niet weer gebeurt? Welke hulp heb je daarbij nodig?

 

Hou je je vaker niet aan de regels zonder goede reden, dan kan er gesproken worden over straf. Je moet bijvoorbeeld nablijven of extra opdrachten maken. Ook kan de school je ouders bellen als ze zich zorgen over je maken.